JÓZAN ÉSSZEL

JÓZAN ÉSSZEL

Fogadtatás

2010. június 03. - Essősy Zsombor

Nyilvános vitára bocsátotta a MAPI a pályázati rendszer átalakítására tett javaslatokat.

Nem mindennapi hallgatóság, 421 vendég gyűlt össze a május 28-i „Újratervezés 2.0.1.0” konferencián, hogy megismerje a MAPI munkacsoportja által összeállított ajánlás-csomagot.

Eközben - pár utcával arrébb - az ország házában a bizottsági meghallgatások folytak. Mialatt a konferencián (a MAPI-t is ideértve) közel 500 szakember részvételével elindult a nyílt vita (vagy ha úgy jobban tetszik: egyeztetés) a konkrét lépések lehetőségéről, „odaát” az alakuló kormány minisztere a pályázati rendszer megreformálása kapcsán a szakma oldaláról érkező kezdeményezések fontosságát hangsúlyozta. Az általunk megfogalmazott ajánlások várható kormányzati fogadtatására vonatkozóan ez akár biztató jelként is értékelhető.

Ami a szakmát illeti, megtisztelőnek – sőt, lenyűgözőnek – tartom az érdeklődést, amivel a kollégák a tanulmányunkat kitüntették. Az első három napban 1444-en töltötték le a http://www.ujratervezes2010.hu oldalról a teljes anyagot, s az egyes fejezetek külön-külön is százával vonzották az érdeklődőket. Dacára annak, hogy egy szikár, erősen szakmai szövegről van szó, a sokunk számára húsbavágó fontosságú témát, úgy tűnik, helyén kezelte a „könyvheti közönség”.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapi-tanulmany.blog.hu/api/trackback/id/tr72053935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása