JÓZAN ÉSSZEL

Nem félünk a farkastól! Sőt! Várjuk nagyon…

2015. március 26. - Essősy Zsombor

Kicsit olyan érzésem van, amikor arra gondolok, hogy mi megy most végbe az új uniós pályázatok kiírása kapcsán, mint a mesében, amikor a pásztorfiú unatkozott a legelőn, és elkezdte farkassal ijesztgetni a falubeli népeket. Tavaly augusztus óta többször is hallhattuk már a „kiáltást”: jövő hónapban jönnek a pályázatok (!), hamarosan itt vannak (!), most már tényleg jönnek! Novemberben kaptunk egy előrehozott farkasbundást, ami dicsérendő ugyan – ám eltelt 5 hónap azóta, és a felgyorsult rendszer ellenére sincs eredménye az akkori kiírásnak. Karácsony előtt ismét biztosan látszódtak a körvonalai… Valaminek. Ami, mint kiderült se nem farkas, se nem pályázat. Nem baj, hiszen jött az új év: új kiáltások! Körültekintőbb fogalmazással.

 

snow-70099_1280.jpg

 

Március vége van, eltelt egy újabb negyedév. Egyes piaci információk szerint április 10. az új időpont, van ismét mire felkészülnünk. Úgy gondolom, itt van az a PONT, amikor már nem lehet a vállalkozásoknak azt mondani, hogy „jövő hónap”, „hamarosan”, „várhatóan”, stb.

Ahhoz, hogy a mostani kormány által deklarált célközönség KKV vezetői komolyan vegyék, hogy a következő időszaknak tényleg ők a kedvezményezettjei TRANSZPARENS, és hiteles kommunikációra lenne szükségük, hogy ténylegesen tudjanak tervezni. Tehát, ha április 10. TÉNYLEG az a dátum, amire vár a piac, hirdetődjön ki minél hamarabb! Hiszen a forrás rendelkezésre áll…

Tulajdonképpen már tényleg csak a Farkas hiányzik a buliból!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapi-tanulmany.blog.hu/api/trackback/id/tr107306480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.